AS5160 og AS5160T - når rengøringen bare skal køre!


12.7.2016 10:38

Viper model AS5160 og AS5160T er produktive walk-behind gulvvaskere med lang batteritid og høj beholderkapacitet til mange timers rengøring.

 
 
 

Det ergonomiske design gør dem lette og behagelige at anvende, og de robuste maskiner er ideelle til grundig rengøring af indendørs arealer.

 

Vaskebredden er 51 cm, og med en kraftig 450 W børstemotor klarer de to modeller opgaven hurtigt og let. Særligt effektiv er model AS5160 T – T står for trækkraft – med 150 W drevmotor, der driver maskinen hurtigt fremad. Vandtank og opsamlingstank har en kapacitet på 61 liter, og med kraftige 2x12 Volt batterier er maskinen klar til mange timers rengøring.

 

Maskinerne er godt afbalancerede og lette at manøvrere med store hjul og kraftige akseler Maskinen er praktisk udstyret med tidsmåler og indikator for vandniveau, og T-modellens hastighedsreducerende geardrev sikrer en jævn kørsel, let og ubesværet. Gulvvaskerne er lette at tømme, genopfylde og rengøre, og det sparer både tid og omkostninger.

 

Det effektive valg til en god pris til rengøring i hoteller og restauranter, bus- og togstationer, fabrikker, supermarkeder, indkøbscentre, hospitaler, skoler og andre institutioner.


  • Produktivitet: 51 cm arbejdsbredde
  • Børste og rondelholder kan monteres og afmonteres automatisk
  • Tidsmåler: Viser, hvor mange timer maskinen har kørt
  • Høj kapacitet øger produktiviteten: 61 liters kapacitet på vandtank og opsamlingstank
  • Robust konstruktion: Solidt chassis og rotationsstøbte tanke
  • Driftsikker: Kraftig 79 cm aluminiumssugefod


​​​