Viper

Viper rengøringsmaskiner sælges på verdensplan og virksomheden er 100% danskejet. Viper produkter er driftsikre, har en enkel konstruktion og prisen er attraktiv. 

Viper er professionelle rengøringsmaskiner i kategorierne støvsugere, våd-/tørsugere, gulvvaskemaskiner, tæpperensere og polermaskiner. 

Med salg i ca 50 lande på 4 kontinenter har det været vigtigt, at udvikle forskellige produktserie der lever op til rengøringskravene i forskellige verdensdele. 

Produkter, vi sælger i Danmark, er udviklet i en kvalitet, der passer til europæiske krav - men er kun en mindre del af det sortiment, der produceres til verdensmarkedet på det store kinesiske produktionsanlæg.  

 

Her findes udviklingsafdelingen for rengøringsudstyr til Europa, der i tæt samarbejde med de europæiske salgsselskaber konstant udvikler nye maskiner, der lever op til de krav, kunderne stiller i Europa.

Det europæiske hovedkvarter for Viper ligger i Brøndby og det europæiske distributionscenter er placeret i Antwerpen, Belgien. Hver dag leveres der fra Belgien rengøringsmaskiner til hele Vesteuropa i et effektivt distributions set-up. 

Vores slogan i Viper er ” Driftssikker, brugervenlig og kraftfuld”. Et slogan der også kommer klart til udtryk i produkterne.

Viper ejes af Nilfisk koncernen, der er blandt verdens største virksomheder indenfor professionelle rengøringsmaskiner. Viper Nordic er en division af Nilfisk Danmark A/S.​

​​